Nyheter 2023

Glad sommar

2023-07-07

Vi vill önska er en fantastisk sommar! 

Det börjar närma sig semestertider för oss på Gustavsberg Rörsystem. Vi kommer ha helt stängt under veckorna 29-31 samt begränsad bemanning under vecka 28 samt 32. Därefter är vi tillbaka som vanligt igen och hoppas på en fartfylld sensommar och höst. 

Kunder, leverantörer och samarbetspartners - Tack för ett fint första halvår av år 2023 och ha en riktigt härligt semester!  

Bild föreställer ett vallmofält och inkluderar en sommarhälsning från Gustavsberg Rörsystem

Vi söker ekonomiassistent

2023-05-30

Rekryteringen av tjänsten sker löpande

Då vår klippa Anna-Lena har valt att anta nya utmaningar efter semestern söker vi nu en ersättare som kan axla rollen som ekonomiassistent hos oss. Vi är såklart ledsna för att Anna-Lena ska lämna oss, men önskar henne varmt lycka till på nästföljande arbetsplats.  

I rollen som ekonomiassistent på Gustavsberg Rörsystem ingår bland annat löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, moms- och skattedeklarationer, löner, fakturering samt övrigt förekommande administration. Vi söker därför dig som har erfarenhet av brett ekonomiarbete, gärna i kombination med relevant utbildning.

Tveka inte på att höra av dig om det låter intressant!

Gustavsberg Rörsystem på konferens

2023-04-24

Begränsad tillgänglighet 26-28/4

Den 26-28/4 kommer vi ha begränsad tillgänglighet då vi är på konferensresa. Växeltelefonen är stängd under dessa dagar.

För inlastning/utlastning: 035-17 22 39

För att komma i kontakt med oss i något annat ärende, vänligen använd våra direktnummer som du finner här: Vi som jobbar på Gustavsberg Rörsystem

 

Gustavsberg Rörsystem gemenskap vid fikabordet, glada kollegor samtalar

Ny Kvalitets- och Miljöansvarig

2023-04-11

Vi välkomnar Martin Hultman till Gustavsberg Rörsystem

Martin är 54 år, bor i Varberg och brinner för kvalitet och ständiga förbättringar. Martin har lång, gedigen erfarenhet och stor kunskap när det gäller verksamhetssystem, produktion och kvalitets- och miljöarbete i tillverkande företag. Han har bland annat varit kvalitets- och miljöchef på Tenneco och kvalitetsansvarig på SAAB växellådsfabrik, där han även arbetade i USA en tid.

Martin kommer att påbörja sin anställning som Kvalitets- och miljöansvarig hos oss den 2 maj. Vi ser att Martins erfarenhet och kvaliteter kommer vara till stor nytta för oss och vår verksamhet och ser framemot att ha honom på plats inom kort.

Varmt välkommen till Gustavsberg Rörsystem, Martin!

Gustavsberg Rörsystems kvalitets- och miljöansvarige, Martin Hultman

Arbetsplatsbesök - Riddarholmen

2023-03-21

Nya VRS-ledningar på Arkiv- och Tryckerigatan

Stockholm Vatten och Avfall renoverar just nu vatten- och avloppsledningar på Arkiv- och Tryckerigatan på Riddarholmen i Stockholm. För de nya vattenledningarna har man valt VRS-SYSTEM i segjärn.

VRS Arbetsplats Riddarholmen

Flexbert trafiksäkerhetskampanj

2023-03-03

Vi är med i Flexberts trafiksäkerhetskampanj

Tillsammans med företag, kommuner och föreningar förser Flexbert årligen barn runtom i Sveriges förskolor och skolor med reflexprodukter. För allas trygghet i trafiken. 

Vi på Gustavsberg Rörsystem är som vanligt med då vi vill höja säkerheten för våra minsta trafikanter. 

Flexbert banner - Vi är med i trafikkampanjen