Nyheter

Träffa Gustavsberg Rörsystem på Nordbygg

2024-04-16

Nordbygg 23-26 april | Monter A07:41

Snart är det dags för årets viktigaste och mest intressanta byggmöte på Stockholmsmässan. Vi är på plats för att träffa dig och diskutera hur viktigt det med ett systemtänk. Med MA-SYSTEM®, erbjuder vi en hållbar lösning som optimerar både brandsäkerhet och ljudreducering. 

Vi finns i monter A07:41 där bjuder vi på mässans kanske bästa kaffe. Ser fram emot att föra intressanta samtal och utforska hur vi kan bistå med ditt kommande projekt. Följ länken för fri entré,

 

Arbetsplatsbesök - Kista Äng, Öppet Schakt

2024-02-09

Nyläggning av dricksvattenledning i öppet schakt på Kista Äng

Den nya stadsdelen Kista Äng växer fram i norra Kista. Stadsdelen kommer att erbjuda cirka 1 600 bostäder, skola och förskola i en planerad struktur med parker och torg. Detaljplanen för Kista Äng är godkänd och markarbeten pågår just nu. SVEAB anlägger just nu en ny dricksvattenledning i öppet schakt till området. Installationen sker med VRS ZM-rör i DN 200 från Gustavsberg Rörsystem. 

Vi välkomnar Linnéa

2024-02-05

Ny Marknadskommunikatör på plats 

Vi på Gustavsberg Rörsystem är glada att hälsa vår nya Marknadskommunikatör Linnéa Birnbo välkommen till oss! Linnéa kommer ta över Johannas roll och vara en nyckelperson i att genomföra marknadsaktiviteter och strategier, skapa grafiskt material och innehåll för vår webbplats och sociala medieplattformar, samt projektleda vår närvaro på olika mässor och evenemang.

Vi hoppas att Linnéa ska trivas bra hos oss och är glada att ha henne på plats!  

VA TOUR SWEDEN 2024

2024-01-16

Möt våra VRS-experter under VA Tour Sweden 2024

VA Tour Sweden-turnén inleddes i oktober 2023 med Vatten 2023 som första stopp. Nu mellan den 18-30 januari 2024 fortsätter turnén runt om i landet. VA Tour Sweden är Sveriges största mässa och mötesplats inom markförlagd VA. Som vanligt är vi med och pratar diffusionstäta segjärnsrör med lång livslängd och enkelt montage. VRS-SYSTEM bidrar till hållbara ledningsnät. 

Tack för det här året!

2023-12-19

Dags att knyta ihop säcken 

År 2023 har varit ett år som kantats av utmaningar. Skenande valutakurs, höga räntor, lågkonjunktur och förändringar i branschen är några exempel. Trots det så har det varit ett bra år för oss och vi har mycket positivt att ta med oss in i år 2024, vilket vi tror kommer bli ett riktigt spännande år för företaget. 

På fredag stänger vi verksamheten för det här året och öppnar sedan återigen den 2/1. Vi på Gustavsberg Rörsystem vill härmed tacka alla våra kunder, leverantörer och samarbetspartners för ytterligare ett fint år och önska en God Jul och ett Gott Nytt År. Njut av den stundande högtiden och ta hand om varandra. 

Gustavsberg Rörsystem önskar god jul och gott nytt år

Vi söker en Marknadskommunikatör

2023-12-11

Är du flexibel, ansvarstagande och en kreativ doer?

Som marknadskommunikatör på Gustavsberg Rörsystem ansvarar du för marknadsföring och kommunikation, både internt och externt. Rollen är både operativ och strategisk, du kommer både förvalta och utveckla. Arbetsuppgifterna innebär bland annat att genomföra olika marknadsaktiviteter, vara delaktig i marknadsstrategin, sköta hemsida och dess innehåll samt driva företagets digitala kanaler. Du skapar grafiskt sälj- och mässmaterial, från idé till färdigt material samt projektleder mässdeltagande.

Låter det som ett jobb för dig? Läs mer om tjänsten här: Marknadskommunikatör till Gustavsberg Rörsystem

SOS Barnbyar

2023-12-07 

För alla barns rättigheter att gå i skolan

Det här året skänker vi 15 000 kr till förmån för SOS Barnbyars arbete i Ukraina och alla barns rätt att gå i skolan. Efter att kriget i Ukraina bröt ut har över 3 miljoner barn blivit berövade på tillgången till utbildning och därmed fråntagits en av de mest grundläggande rättigheterna. Vi stöttar därför i år SOS Barnbyar i deras arbete med att få tillbaka Ukrainas barn till skolan. 

Tack SOS Barnbyar för den fantastiska insatsen ni gör! 

Vi välkomnar Camilla

2023-11-16

Ny ekonomiassistent på plats 

Vi hälsar Camilla Torbjörnsson varmt välkommen till oss. Camilla kommer arbeta som ekonomiassistent vilket bland annat innefattar löpande bokföring, kund-och leverantörsreskontra, moms- och skattedeklarationer samt diverse administrativa uppgifter. Camilla kommer senast från kylteknik-branschen, där hon i många år har drivit eget företag tillsammans med sin man. 
 

Vi hoppas att Camilla ska trivas bra hos oss och är glada att ha henne på plats!  

Vi ställer ut på Vatten 2023

2023-09-27

Mötesplatsen för vatten- och VA-branschen. 

Svenska Mässan har tillsammans med Vattenindustrin skapat en ny arena för framtidens vatten- och VA-bransch, mässan Vatten 2023, som genomförs den 24-26 oktober på Svenska Mässan i Göteborg. Vi kommer finnas på plats och ställa ut med VRS-SYSTEM.