Nyheter

Glad sommar!

2024-07-04

Vi vill önska er en fantastisk sommar! 

Det börjar närma sig semestertider för oss på Gustavsberg Rörsystem. Vi kommer ha helt stängt under veckorna 29-31 samt begränsad bemanning under vecka 28 samt 32. Därefter är vi tillbaka som vanligt igen och hoppas på en fartfylld sensommar och höst. 

Kunder, leverantörer och samarbetspartners - Tack för ett fint första halvår av år 2024 och ha en riktigt härligt semester!  

Arbetsplatsbesök - Göta älv, Styrd borrning

2024-06-24

Ny Vattenledning under Göta älv

Vi har framgångsrikt genomfört ett innovativt projekt med styrd borrning under Göta älv, Göteborg. Projektet innefattade installationen av en 1146 meter lång VRS-SYSTEM® ledning på ett djup av 23 meter. Valet av VRS-SYSTEM® möjliggjorde arbetet i en tät stadsmiljö med minimal störning, tack vare systemets flexibla installationsmetod.

Resultatet har fördubblat kapaciteten och ökat redundansen för Göteborgs vattenförsörjning, vilket säkerställer tillförlitlig service för stadens befolkning.

Arbetsplatsbesök - Lindvreten, Tryckstegringsstation

2024-05-28

Ny tryckstegringsstation i Lindvreten

Ett stenkast från Skärholmen, Kungens Kurva och Vårby finner vi Lindvreten. Här har Stockholm Vatten beslutat att bygga en ny tryckstegringsstation för att förbättra kapaciteten och säkerställa en pålitlig vattenförsörjning till stora närliggande industri- och bostadsområden samt det stora köpkvarteret Kungens Kurva.

Den nya stationen utökar kapaciteten genom att ersätta de befintliga segjärnsrören DN300 med VRS ZM DN400 och DN500.

Ny uppdaterad MA-Katalog

2024-05-20

Uppdaterad produktkatalog för MA-SYSTEM® och övrig gjutjärn

Vi är glada att kunna meddela att vår produktkatalog för MA-SYSTEMhar blivit uppdaterad! Den nya versionen innehåller spännande nyheter som vi tror kommer att underlätta ditt arbete.

Träffa Gustavsberg Rörsystem på Nordbygg

2024-04-16

Nordbygg 23-26 april | Monter A07:41

Snart är det dags för årets viktigaste och mest intressanta byggmöte på Stockholmsmässan. Vi är på plats för att träffa dig och diskutera hur viktigt det med ett systemtänk. Med MA-SYSTEM®, erbjuder vi en hållbar lösning som optimerar både brandsäkerhet och ljudreducering. 

Vi finns i monter A07:41 där bjuder vi på mässans kanske bästa kaffe. Ser fram emot att föra intressanta samtal och utforska hur vi kan bistå med ditt kommande projekt. Följ länken för fri entré,

 

Arbetsplatsbesök - Kista Äng, Öppet Schakt

2024-02-09

Nyläggning av dricksvattenledning i öppet schakt på Kista Äng

Den nya stadsdelen Kista Äng växer fram i norra Kista. Stadsdelen kommer att erbjuda cirka 1 600 bostäder, skola och förskola i en planerad struktur med parker och torg. Detaljplanen för Kista Äng är godkänd och markarbeten pågår just nu. SVEAB anlägger just nu en ny dricksvattenledning i öppet schakt till området. Installationen sker med VRS ZM-rör i DN 200 från Gustavsberg Rörsystem. 

Nyhetsarkiv