Lätta betäckningar

För avledning av regnvatten

Våra betäckningar är tillverkade av gråjärn och finns med tätt lock eller sil. Locket respektive silen är fastskruvad i ramen med två skruvar.

Våra betäckningar

Lätta betäckningar är avsedda för att placeras i ytor där små eller inga trafiklaster förekommer. Det normala användningsområdet är i tomtmark och gångbanor eller cykelvägar där snöröjning och annat underhåll görs med lättare maskiner. De är mycket lämpliga som rens- och spolbrunns-betäckningar, både för brunnar av plast och betong. Våra lätta betäckningar utgör ett enkelt och mycket prisvärt alternativ.

Lätt betäckning med sil | Gustavsberg Rörsystem
Brunnsbetäckning med sil
Lätt betäckning med lock | Gustavsberg Rörsystem
Brunnsbetäckning med lock
Separat sil till betäckning | Gustavsberg Rörsystem
Separat sil till betäckning
 Separat lock till betäckning | Gustavsberg Rörsystem
Separat lock till betäckning

Kontaktpersoner

Staffan Ecklein
Säljande Representant MA
fornamn.efternamn@gustavsberg-ror.se
Andreas Hanson
Säljande Representant MA
fornamn.efternamn@gustavsberg-ror.se
Giang Borgman
Orderkoordinator
fornamn.efternamn@gustavsberg-ror.se

Vanligaste frågorna om lätta betäckningar

Lätta betäckningar är avsedda för ytor fria från trafiklaster, så som gång- och cykelbanor, där snöröjning och underhåll görs med lättare maskiner. De lämpar sig även som spol- och rensbrunnar för trädgårdar och tomtmark. 

Nej, våra lätta betäckningar ska placeras på ytor där små eller inga trafiklaster förekommer. 

Vi är tillgängliga alla vardagar mellan kl. 08.00-16.00 (lunchstängt mellan 12.00-13.00). Avvikelser kan förekomma vid helgdagar och högtider. 

Vi är leverantör och säljer enbart våra produkter via grossister. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta din närmaste grossist. 

Vi har vårt huvudkontor, centrallager och vår produktion i Halmstad. Sedan har vi ett försäljningskontor i Bromma.  Vi har utöver den svenska marknaden även försäljning av våra produkter i Norge och Danmark.