Jobb/Karriär

Jobba hos oss

Det största kapitalet Gustavsberg Rörsystem AB besitter är medarbetarna. Vår långa historia sedan år 1947, liksom vår framtid, bygger på den ständiga motivationen, engagemanget samt den höga kompetensen som våra medarbetare besitter. Det är genom medarbetarnas samarbetsförmåga som historiska värden har byggts och det är också så bolagets framtida värden kommer att byggas. En förutsättning för att passa in i teamet på Gustavsberg Rörsystem är att dela våra värderingar.

Lediga jobb presenteras här nedan. Om du delar våra värderingar, tveka inte att söka dig till oss på Gustavsberg Rörsystem.

Lediga tjänster

Kvalitets- & miljöansvarig

Som kvalitets- och miljöansvarig hos oss kan du se fram emot en fartfylld och varierad vardag med många intressanta uppgifter. Du leder det operativa och strategiska kvalitets- och miljöarbetet samt arbetsmiljöarbetet. Arbete med ständiga förbättringar är en central del i din roll och du har mandatet att utveckla metoder och rutiner som säkrar våra processer och skapar lönsamhet för oss och för våra kunder. I din roll så är du bolagets representant i de flesta teknik- och kvalitetsrelaterade frågor.

Studerande

Är du studerande? Ska du skriva uppsats, projektarbete eller något liknande studierelaterat och är intresserad av ett eventuellt samarbete med oss? Varmt välkommen med din förfrågan!

E-post: hr@gustavsberg-ror.se 
Telefon: 035-17 22 30