Nyheter 2022

Öppettider i jul

2022-12-07

Stängt mellan jul och nyår

Det börjar närma sig jul och därmed också julledigt för oss på Gustavsberg Rörsystem. I år stänger vi verksamheten den 23/12 kl 12.00 och öppnar åter den 2/1 kl 08.00. Som vanligt vill vi påminna er om att lägga era beställningar i god tid för att vara garanterade leverans innan vi går på ledighet.

GBR Julkort 2022

SOS Barnbyar

2022-11-22

Barnsliga rättigheter - Vi vill ger fler barn en trygg barndom

"Att få göra kullerbyttor tills man blir yr eller att få klara hela alfabetet. Det kan tyckas självklart –  men så ser inte verkligheten ut för alla barn.", så skriver SOS Barnbyar om projektet "Barnsliga rättigheter".  Med vår julgåva kan vi ge barn en tryggare barndom, stötta familjer så att de kan hålla ihop samt se till så att ensamma barn får komma till en familj med trygga vuxna och till en plats de kan kalla hem. 

Stå upp med oss och investera i Barnsliga Rättigheter i jul! 

Banner barnsliga rättigheter 2022

Hållbarhetsrapport 2022

2022-09-21

Äntligen kan vi stolt presentera vår alldeles färska Hållbarhetsrapport

Vi på Gustavsberg Rörsystem har som en del i vårt hållbarhetsarbete tagit fram en hållbarhetsrapport för år 2022. Rapporten är ett viktigt dokument för oss i vår strävan om att alltid bli bättre. Vi vill vara en hållbar aktör på gjutjärnsmarknaden som ligger i framkant när det kommer till hållbarhetsfrågor. I rapporten får ni både ta del av våra prestationer och våra ambitioner framåt. 
 

GBR Hållbarhetsrapport miniatyr 2022

Utbildningsdag 25/8

2022-08-19 

Dags för oss att kicka igång hösten

Hoppas ni alla har njutit av sommaren och allt vad den har erbjudit. Vi är nu tillbaka i full drift efter semestrarna och är tillgängliga som vanligt, med undantag för den 25/8. Då kommer vi på Gustavsberg Rörsystem ha en intern utbildningsdag för att kicka igång hösten ordentligt, det innebär att verksamheten kommer vara stängd hela dagen. Inga in- eller utleveranser kommer alltså att ske. Vi ber er vänligen ha överseende med detta och anpassa era beställningar så gott det går, så gör vi detsamma från vår sida för att allt ska rulla på precis som vanligt. Under fredagen den 26/8 är den dagliga driften igång igen. 

Vänliga hälsningar, 
Gustavsbergs-teamet 

Öppettider i sommar

2020-06-20

Nu börjar det närma sig semestertider för de allra flesta, så även för oss.

Precis som vanligt kommer vi ha verksamheten semesterstängd mellan v.29-31. Det innebär att vår sista utleveransdag före stängningen är på torsdagen v. 28, den 14/7. OBS! Order för utleverans v. 28 ska vara lagda senast måndagen den 11/7. 

Vi vill också passa på att önska er en riktigt fin och solig sommar! 

Bild föreställer strand, hav och ekor - fotad av Johanna Ygemar

World Water Day

2022-03-22

Idag är det Världsvattendagen

Världsvattendagen instiftades av FN år 1992 för att belysa betydelsen av färskvatten och verka för ett hållbart hanterande av färskvatten. Dagen firas sedan dess årligen den 22 mars i just det syftet (www.svensktvatten.se).

I Sverige är vi lyckligt lottade vad gäller tillgången på färskvatten. Vi är glada att kunna bidra och vara en del i det, vårt tryckrörssystem VRS-SYSTEM har sedan tidigt 80-tal transporterat färskvatten till våra hushåll på ett säkert sätt. Men tyvärr är tillgången på, och förutsättningarna för, rent färskvatten inte lika goda i alla länder. 

Vi vet att vatten är en av våra absolut nödvändigaste resurser, en grundförutsättning för liv som vi måste hantera det på ett hållbart sätt. Anta vår utmaning att bli en hållbar vattenanvändare, här kommer några tips från Svenskt Vatten: SE VIDEO

Nordbygg 2022

2022-03-21

Nu börjar det närma sig med stormsteg

Den 26-29 april är det dags för årets kanske viktigaste och mest intressanta byggmöte på Stockholmsmässan. Nordbygg är Nordens största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen och självklart kommer vi finnas på plats. Vi kommer självklart finns på plats, möt oss i monter A13:49. 

Banner Nordbygg 2022

Bidrag till Ukraina

2022-03-07

Vi värnar om barnen som far illa i Ukraina och är på flykt därifrån, i det fruktansvärda angrepp som pågår. Därför har vi valt att skänka 10 000 kr till SOS Barnbyar för det viktiga arbete de gör och för att hjälpa till med vad vi kan. 

Vill Ni precis som vi stötta, klicka HÄR för att komma direkt till gåvosidan hos SOS Barnbyar. 

Alla våra tankar går till de drabbade i denna svåra tid. 

Nya datum för VA Tour 2022

2022-01-14

VA TOUR 2022 har nu fått nya datum och vi ser fram emot att träffa VA-branschen i maj istället. Liksom tidigare kommer mässan att slå upp portarna på flera platser för att vi ska kunna träffa så många som möjligt i hela landet.

Plats och datum för VA TOUR 2022 är enligt följande:

5 maj - Malmö, Malmömässan
10 maj - Umeå, Nolia
17 maj - Stockholm, Stockholmsmässan
24 maj - Jönköping, Elmia

VA TOUR logotyp

VA TOUR flyttas fram

2022-01-13

Den ökade smittspridningen är anledningen

Den ambulerande mässan VA TOUR 2022 som vi skulle ha deltagit under är nu framflyttad. "Den ökade smittspridningen är anledningen till att arrangörerna VVS-Fabrikanterna och Stockholmsmässan nu flyttar fram VA Tour Sweden till våren."

Mässan skulle ha besökt Malmö, Jönköping, Stockholm och Umeå mellan den 18 januari – 1 februari 2022. Man letar just nu nya datum under april/maj i en förhoppning om att läget är något stabilare då, så att mässan går att genomföra. En uppdaterad plan kommer inom kort. 

Pressmeddelande från VVS Fabrikanterna