Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

VRS-SYSTEM

Ett beprövat tryckrörssystem, i segjärn, som klarar högt ställda krav på ledningstryck och hanterar hög extern belastning. Flexibilitet i skarvar vid temperaturvariationer, med avvinklingsmöjligheter upp till 5° vid rörläggning.


Enkel installation 

Den unika fogmetoden med låselement gör VRS-SYSTEM till ett mycket säkert tryckrörssystem som är enkelt och snabbt att installera. Man behöver varken specialverktyg, behöver inte svetsa och behöver inte heller någon speciell utbildning. 

Diffusionstäthet

Diffusionstätheten ger en säker transport av ditt vatten och hindrar föroreningar och smakämnen från att ta sig igenom rörväggen.

Bevisad livslängd

Detta, kombinerat med en bevisad livslängd, gör segjärn till ett självklart materialval vid högt ställda krav.

Produktkatalog

Ladda ner produktkatalogen » (pdf)

Bläddra i vår produktkatalog direkt online »

GUSTAVSBERG RÖRSYSTEM har aldrig gjort avkall på kvalitet, vilket vi är mycket stolta över.

 

Kvalitet

När du väljer VRS-SYSTEM kan du vara säker på att du köpt bästa kvalitet. VRS-SYSTEM uppfyller EN 545 och hanteras enligt en standardiserad process som är ISO-certifierad. Det innebär att den kontrolleras med löpande intervall av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. 

Kompetens

Gustavsberg Rörsystem, med en historia som sträcker sig till år 1947, bistår dig som kund rådgivning kring mer komplicerade lösningar. Kombinationen av ett välutvecklat VRS-SYSTEM och kompetensorganisationen GUSTAVSBERG RÖRSYSTEM innebär att vi kan guida dig till lösningar som gör skillnad. Leveranssäkerhet

VRS-SYSTEM finns lagerfört i sin helhet, bland annat på vårt centrallager i Halmstad samt hos större grossister, vilket garanterar snabba leveranser.