Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Värderingar

Gustavsberg Rörsystems stora kapital är medarbetarna. Det är genom medarbetarnas samarbetsförmåga som våra historiska värden har byggts och det är också så bolagets framtida värden kommer att byggas.

En förutsättning för att passa in i teamet på Gustavsberg Rörsystem är att dela följande värderingar:

  • Det är kunder och partners som avgör hur framgångsrikt vårt bolag är. Därför måste deras problem lösas rationellt och dess önskemål uppfyllas. Våra lösningar, produkter och tjänster måste ge klara fördelar för kunden, speciellt gällande kvalitet, teknik, sortimentsbredd och tillgänglighet.

  • Dagligen måste vi bevisa för våra kunder att vi är bättre än konkurrenterna.

  • Våra idéer och kreativitet säkrar framtiden, med andra ord, vi måste vara på ständig jakt efter nya idéer såväl som det professionella genomförandet av dessa i praktiken.
  • Vi strävar efter att perfekt klara av våra arbetsuppgifter. Det säkrar vår framtid och gör det möjligt för oss att möta de ökade kraven i framtiden.

  • Vårt mål är att upprätthålla och vidareutveckla ett vänskapligt och långvarigt förhållande med våra leverantörer. Förutsättningen för detta är en konkurrenskraftig kvalitetsnivå, leveransservice, pris och en optimal problemlösning.

  • Vi är medvetna om ansvaret för miljön vi lever i. Vi hjälper till att förbättra den.

GUSTAVSBERG RÖRSYSTEM® - Lösningar som gör skillnad