Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Ekonomiassistent


Trivs du som bäst när du får jobba med ekonomi och administration? Hos oss blir du en viktig del av ett framgångsrikt bolag med marknadsledande produkter.


Vad kan vi erbjuda dig?

Vi på Gustavsberg Rörsystem anser att vårt största kapital är medarbetarna. Det är genom medarbetarnas samarbetsförmåga som våra historiska värden har byggts och det är också så bolagets framtida värden kommer att byggas. Hos oss får du arbeta i ett marknadsledande stabilt företag med hållbara kvalitetsprodukter. Vi är medvetna om ansvaret för miljön vi lever i och hjälper till att förbättra den genom att ta medvetna val när det kommer till våra produkter och i vår vardag. Vår organisation präglas av hög kunskapsnivå, flexibilitet, familjär stämning och ett stort driv för förbättringar.

Att vi håller hög kvalitet både på produkterna och i vårt arbete gör oss väldigt stolta över vår arbetsplats. För oss är en en frisk arbetsplats med hög trivsel viktigt. Vi prioriterar friskvård, personalaktiviteter och personlig utveckling för allas trevnad. Vill du bli en spelare i vårt engagerade lag?

Vi söker en EKONOMIASSISTENT till vårt huvudkontor i Halmstad.

Under våren 2020  har vi en pensionsavgång och söker härmed en ersättare till tjänsten som ekonomiassistent. I rollen kommer du huvudsakligen att arbeta med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, intrastat, moms- och skattedeklarationer, lön, fakturering, in- och utbetalningar samt övrig förekommande administration. Till tjänsten hör även receptionistuppgifter som växeltelefoni, posthantering, inköp till kontor och personalrum och även att ordna mat och dryck till möten.

Du ingår i teamet som hanterar ekonomi och HR i koncernen som Gustavsberg Rörsystem AB är del av och du arbetar självständigt men har ett tätt samarbete med ekonomichefen som du rapporterar till. I tjänsten sköter du den löpande redovisningen och löner för två bolag med  sammanlagt 25 anställda.  Redovisning ingår även för det norska dotterbolaget KJ MA System AS.
Vi är ett marknadsledande stabilt företag med hållbara kvalitetsprodukter. Vår organisation präglas av hög kunskapsnivå, flexibilitet, familjär stämning och ett stort driv för förbättringar.


Vem är du?

Vi tror att du som person är en positiv doer som är flexibel och vill ta eget ansvar, ställer upp för dina kollegor och vill ha roligt på jobbet.  Du har god erfarenhet av brett ekonomiarbete, är självgående, noggrann och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och stor variation av arbetsuppgifter. För att axla ansvaret i rollen behöver du relevant ekonomisk utbildning samt god datavana. Erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter och löneadministration behövs för att kunna hantera de dagliga uppgifterna. Har du arbetat i Visma Lön och Monitor ERP G4 och/eller G5 är detta meriterande. Vår förväntan är att du talar och skriver svenska flytande.  

Det vi framförallt söker efter är en kollega som vill bidra och jobba i en positiv arbetsmiljö där vi alla delar med oss av vår kunskap och värdesätter att arbeta i team. Intresse för digital teknik är positivt då vi följer med digitaliserings-utvecklingen och arbetar med ständig förbättring.

 

Start: 1 april 2020
Placering: Halmstad
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstid 08.00-16.30 

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Gustavsbergs Rörsystem AB med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Kajsa Ohlsson 072-717 72 47.

Ansök via https://www.finnvedensaljkraft.se/lediga-jobb

Löpande urval sker. Sista ansökningsdag är tisdag 7 Januari

Senaste nytt

| 2020-08-06

Vi förstärker ekonomiavdelningen

| 2020-06-15

Semesterstängt

| 2020-05-26

Webinar - Höga hus

Nyhetsarkiv