Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Förändringar i organisationen

Här händer det grejer! Dags att presentera lite förändringar i organisationen…   

Vi kan nu med glädje meddela att ni från och med den 2 januari kommer mötas av vårt nyförvärv Giang Bui på innesälj, hon tar därmed över efter Magnus Stierna som tidigare innehaft den rollen. Giang bor i Halmstad, är 28 år och kommer närmast från en tjänst som säljare på HBK Sales AB. Hon är även utbildad ingenjör inom produktutveckling och design. Vi ser med glädje fram emot att ha Giang på plats hos oss efter årsskiftet. 

Vi hälsar Dig varmt välkommen till Gustavsberg Rörsystem, Giang!


Magnus har under många år gjort ett gediget arbete på innesälj som vi värdesätter otroligt högt, han lämnar nu över stafettpinnen då han kommer gå vidare inom företaget och arbeta med kvalitet och produktion. Hans Rundblad, som har varit kvalitetsansvarig, kommer nu efter sju fina år hos oss lämna över sitt uppdrag till Magnus vid årsskiftet. Hans går därmed vidare mot nya utmaningar (där det säkerligen är en stor del golfspel inkluderat) och vi önskar verkligen Hans ett jättestort lycka till framöver! Du har gjort ett fantastiskt jobb och varit en otroligt härlig kollega, Hans. Tack för allt, vi kommer sakna dig! 


Vi välkomnar därmed även Magnus till sin nya tjänst på företaget och ser med stor glädje fram emot ett spännande 2020!

Senaste nytt

| 2020-08-06

Vi förstärker ekonomiavdelningen

| 2020-06-15

Semesterstängt

| 2020-05-26

Webinar - Höga hus

Nyhetsarkiv