Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Ny produktionsanläggning ger bättre kvalitet

Gustavsberg Rörsystem invigde sin nya appliceringsanläggning för rörprodukter, i Halmstad, under 2013. Det är en investering i mångmiljonklassen, som också resulterat i ännu bättre kvalitet.

Nu ett år senare kan vi konstatera att den nya anläggningen har inneburit ett nytt steg i kvalitetstrappan. Tester på företagets MA-rördelar visar att man idag har gått från bra till bättre med den nya anläggningen.  Nu sorteras närmare 100 % av defekt gråjärnsgods bort, innan det beläggs. Ytbeläggningens vidhäftningsförmåga har förstärkts samt att svåråtkomliga positioner i rördelar säkerställs bättre idag och därmed möjliggör ännu längre livslängd.

- Men jakten fortsätter för att kunna ta nästa trappsteg i kvalitetstrappan, säger VD Anders Ekman.  

Vidare fortsätter Anders Ekman med att berätta att företaget just nu avslutat ett lyckat test med att förändra beläggningsmiljön.

- Detta då vi i olika steg kunnat skapa helt avskilda appliceringsmiljöer med korta intervall. Resultatet har varit positivt för vidhäftningsförmågan mellan gråjärnet och den skyddande ytbeläggningen. Nu fortsätter vi med sluttester avslutar Anders Ekman.För ytterligare information kontakta:

Martin Brandsvig, marknadschef, Tfn 035-17 22 33 (mobil; 070-768 29 71)

Senaste nytt

| 2020-08-06

Vi förstärker ekonomiavdelningen

| 2020-06-15

Semesterstängt

| 2020-05-26

Webinar - Höga hus

Nyhetsarkiv