Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Dags för årets första mässa

Vi ställer ut på Fastighetsmässan SYD i Malmö den 26-27 februari. På mässan får du veta det senaste inom drift, underhåll och förvaltning. Hur du kan spara kostnader, effektivisera driften och framtidssäkra förvaltningen.

Hur får du din hållbara fastighet att bli lönsam? På mässan lär du dig också om hållbart och miljömedvetet fastighetsägande. Du kommer även inspireras av seminarieprogrammet med fastighetsbranschens experter som tar upp de senaste trenderna och händelserna i fastighetsvärlden.  

Läs mer om mässan HÄR

Vi kommer finnas i monter H:26 och representera MA-SYSTEM®. Med oss har vi också Anton Jaha från Fogarolli, som serverar kaffe i världsklass. 


Vi ser fram emot många trevliga möten och intressanta diskussioner under mässdagarna. Kom gärna förbi vår monter. Vi bjuder på gott kaffe och tilltugg, vi berättar också för dig hur vi ser på hållbart och långsiktigt fastighetsägande. 

För fri entré, anmäl dig till mässan HÄR

Mässans öppettider:
26 feb, ons: 9.00-17.00
27 feb, tors: 9.00-16.00

Senaste nytt

| 2020-08-06

Vi förstärker ekonomiavdelningen

| 2020-06-15

Semesterstängt

| 2020-05-26

Webinar - Höga hus

Nyhetsarkiv