Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Digital Marknadskommunikatör, Halmstad

Vi på Gustavsberg Rörsystem har påbörjat en spännande digitaliseringsresa där du nu erbjuds en viktig roll i det stora förändringsarbetet som sker på marknadssidan. Den vi söker kommer att vara en stor del i att driva det påbörjade digitala arbetet vidare. 


Rollen som marknadskommunikatör innebär att du kommer kunna bidra till vår uppväxling i det digitala marknadsföringsarbetet, och att du själv kommer att verkställa vår vision och dina idéer. Därmed behöver du vara en person som brinner för det kreativa arbetet, samtidigt som du är en doer med ett genuint intresse för att snappa upp trender som kan influera ditt arbetssätt och bidra till bolagets tillväxt.

Vi erbjuder dig möjligheten att få driva förändring och utveckling i ett tryggt bolag med stora ambitioner. Varje roll i bolaget är en viktig kugge för att bygga upp företagets potential!

Tjänsten är ett vikariat som startar i November 2020, löper 12 månader med ev möjlighet till förlängning. 

Arbetsuppgifter

  • Driva våra digitala kanaler och optimera för ökad synlighet och konvertering.
  • Genomföra marknadsaktiviteter utifrån marknadsplan och budget. 
  • Arbeta med hemsida och dess innehåll samt se till att allt innehåll är optimerat.
  • Administrera CRM-system och andra system som stöttar sälj- och marknadsorganisationen.
  • Projektleda mässdeltagande.
  • Förse säljorganisationen med säljstödsmaterial efter behov.
  • Ansvara för framtagning av grafiskt material.
  • Uppdatera och administrera produktdatabaser och BIM.
  • Agera bollplank för organisationen med insikter för att driva det digitala arbetet framåt.


Vi söker dig med driv, teknisk förståelse och stort intresse i digital marknadsföring!  

Som person är du kreativ med en analytisk förmåga. Vidare har du en förmåga att på ett pedagogiskt sätt återkoppla och förklara dina resultat och idéer för såväl chef som medarbetare. Du utstrålar positiv attityd, vågar ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta med andra.

Det vi framförallt söker efter är en kollega som vill bidra och jobba i en positiv arbetsmiljö där vi alla delar med oss av vår kunskap och värdesätter att arbeta i team.

 
Vad kan vi erbjuda dig?

Vi på Gustavsberg Rörsystem anser att vårt största kapital är medarbetarna. Det är genom medarbetarnas samarbetsförmåga som våra historiska värden har byggts och det är också så bolagets framtida värden kommer att byggas. Hos oss får du arbeta i ett marknadsledande stabilt företag med hållbara kvalitetsprodukter. Vi är medvetna om ansvaret för miljön vi lever i och hjälper till att förbättra den genom att ta medvetna val när det kommer till våra produkter och i vår vardag. Vår organisation präglas av hög kunskapsnivå, flexibilitet, familjär stämning och ett stort driv för förbättringar.

Att vi håller hög kvalitet både på produkterna och i vårt arbete gör oss väldigt stolta över vår arbetsplats.

För oss är en frisk arbetsplats med hög trivsel viktigt. Vi prioriterar friskvård, personalaktiviteter och personlig utveckling för allas trevnad. Vill du bli en spelare i vårt engagerade lag?

Tjänsten startar November 2020 och är ett vikariat på 12 månader med ev förlängning. 

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi på Gustavsberg Rörsystem AB med Finnveden Säljkraft. Ansök gärna så snart som möjligt då intervjuer kan komma att påbörjas före sista ansökningsdag som är satt till den 4 Oktober.


Läs mer och sök tjänsten här - DIGITAL MARKNADSKOMMUNIKATÖR