Teknisk Chef

Om rollen

Som teknisk chef hos oss kan du se fram emot en fartfylld vardag med många intressanta uppgifter. Din uppgift blir att leda det operativa och strategiska kvalitets- och miljöarbetet. Arbete med ständiga förbättringar är en central del i din roll och du har mandatet att utveckla metoder och rutiner som säkrar våra processer och skapar lönsamhet för oss och för våra kunder. I din roll så är du bolagets representant i de flesta teknik- och kvalitetsrelaterade frågor.

GÅR DU IGÅNG PÅ KVALITET, TEKNIK OCH UTVECKLING?

Du är en viktig resurs i projekt som rör utvecklingen av både våra produkter och vår produktion samt i strategisk affärsutveckling. Du har en tät dialog med kunder, och den tekniska länken mot våra leverantörer och certifieringsorgan. Som teknisk chef på Gustavsberg Rörsystem kommer du att arbeta genom vårt verksamhetssystem med kontinuerligt förbättringsarbete och med stort kundfokus, för att bibehålla och utveckla vår position som marknadsledande leverantör av gjutna rörsystem. Inom MA-SYSTEM® och även vidareutveckla övriga produktområden.

I verksamhetssystemet ingår följande:
ISO 9001
ISO 14001
3:e parts certifieringar

Gustavsberg Rörsystem har levererat produkter av högsta kvalitet inom VVS och VA sedan 1947. Våra produkter är synonyma med hög kvalitet, lång livslängd och vi har ett stort miljöfokus som sträcker sig över produkternas hela livscykel. Vi söker nu efter vår nästa kollega och stjärna till ett litet team med högt i tak, där det råder stor delaktighet och härlig team-känsla. Vi behöver Dig!

TEKNISK CHEF

Dina arbetsuppgifter är att inspirera, vägleda och koordinera organisationen med fokus på kvalitet och teknisk utveckling. Vårt mål är att eliminera reklamationer till kund och minimera interna kvalitetsavvikelser genom att arbeta förebyggande med utbildning och ständig förbättring.

Vidare kommer du att planera och driva det strategiska och praktiska kvalitetsarbetet från daglig styrning till måluppföljning. Vi går nu in i en fas med ökat fokus på affärsutveckling där vi ser dig ta en huvudroll vad gäller den tekniska aspekten av såväl produkt- som tjänsteutveckling. För att kunna lyckas med detta bör du ha en teknisk bakgrund inom VVS eller VA för att snabbt kunna sätta dig in i tekniska frågeställningar och för att kunna identifiera förbättringsområden. Samtidigt ser vi också att du har ett stort kundfokus för att kunna se den kommersiella nyttan i utvecklingsprojekten. Du ingår i verksamhetsgrupp, utvecklingsgrupp samt ledningsgrupp och är direkt underställd VD.

 

VI SÖKER DIG SOM...

… är självgående, drivande, målmedveten, uthållig och handlingskraftig. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du kommer att ha många kontakter, internt såväl som externt, och kommunicerar enkelt med alla i en organisation. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Du är en naturlig och prestigelös ledare och vill utveckla människor vilket gör att din ledarkompetens är påtaglig och du har en förmåga fungera som bollplank och coach för chefer och produktion. För att axla denna roll tror vi att du kan motivera medarbetare, skapa engagemang och delaktighet. Du är strukturerad och har förmågan att hela tiden se förbättringspotential. Du är säker i din roll och gillar ordning och reda.

 

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG...

… är att du är civil-/högskoleingenjör eller har annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet från liknande arbete, är det inom bygg & anläggning eller VA/VVS-branschen väger det extra tungt. Du har erfarenhet av att arbeta med ISO9001 och ISO14001. Det är meriterande om du har kunskaper inom affärssystem som Monitor och du har goda kunskaper i dokument-hantering och Office 365.

 

VARFÖR GUSTAVSBERG RÖRSYSTEM?

Vi på Gustavsberg Rörsystem anser att vårt största kapital är medarbetarna. Det är genom medarbetarnas samarbetsförmåga som våra historiska värden har byggts och det är också så bolagets framtida värden kommer att byggas. Hos oss får du arbeta i ett marknadsledande stabilt företag med hållbara kvalitetsprodukter. Vi är medvetna om ansvaret för miljön vi lever i och hjälper till att förbättra den genom att ta medvetna val när det kommer till våra produkter och i vår vardag. Vår organisation präglas av hög kunskapsnivå, flexibilitet, familjär stämning och ett stort driv för förbättringar.

Att vi håller hög kvalitet både på produkterna och i vårt arbete gör oss väldigt stolta över vår arbetsplats.

För oss är en frisk arbetsplats med hög trivsel viktigt. Vi prioriterar friskvård, personalaktiviteter och personlig utveckling för allas trevnad. Håller du med oss? Om så är fallet tycker vi du ska bli en del av vår familjära och sociala kultur. Vi ser fram emot att få träffa dig!
 

START: Omgående
PLATS: Halmstad
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
 

Fem minuter senare och du har redan börjat fila på din ansökan!? Vi hoppas det! Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval. www.finnvedensaljkraft.se/lediga-jobb. Vi ses!