Nyheter 2020

En liten julhälsning

2020-12-17

Vi vill önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Trots rådande omständigheter så kan vi konstatera att vi har haft ett positivt verksamhetsår. Vi hoppas även på en positiv start på det nya året och att vi alla kan träffas snart igen.

I år stänger vi kontoret den 23 december klockan 12 och öppnar åter den 4 januari 2021.

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Gustavsberg Rörsystem!

En självklar julklapp

2020-12-09

Alla barn har rätt till en trygg uppväxt.

Därför väljer vi att stödja SOS Barnbyar i jul. SOS Barnbyar arbetar för att ge fler barn en chans att få växa upp med trygga vuxna, i sammanhang fyllda av omtanke.

Ge en gåva du också, alla bidrag gör skillnad. Till gåvosidan.

Vi hälsar Karin välkommen!

2020-10-29 

Då Johanna Ygemar som idag har hand om marknadsföringen på Gustavsberg Rörsystem kommer gå på mammaledighet vid årsskiftet, har vi nu under hösten arbetat med rekrytering av en ersättare.

Vi säger stort grattis till Johanna och hennes sambo som väntar tillökning, och önskar dem lycka till under den nya fasen i livet - som föräldrar!

Som ersättare kan vi nu med glädje meddela att vi har rekryterat Karin Torstensson, 43 år som är född och uppväxt i Halmstad. Hon kommer att anta rollen som Digital Marknadskommunikatör under Johannas ledighet. Karin kommer senast från Hotel Tylösand, där hon har arbetat som Marknadskoordinator, och har utöver det drygt tjugo års erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation.

Karin påbörjar officiellt sin anställning på Gustavsberg Rörsystem den 1 december. Hon är en väldigt glad och härlig person som vi tror kommer passa väl in i Gustavsbergs-teamet, så vi ser väldigt mycket fram emot att ha henne på plats hos oss.
 

Vi hälsar Dig varmt välkommen till Gustavsberg Rörsystem, Karin!

Vi hälsar Anna-Lena välkommen!

2020-08-10 


Vi kan nu med glädje meddela att ni från och med den 17 augusti kommer mötas av vårt nyförvärv Anna-Lena när ni ringer till vår växeltelefon.
 

Anna-Lena förstärker vår ekonomiavdelning genom att anta rollen som ekonomiassistent och kommer även att ansvara för vår växel. Anna-Lena bor i Halmstad tillsammans med sin man och två tonårsdöttrar. Vi ser med glädje fram emot att ha Anna-Lena på plats hos oss!
 

Vi hälsar Dig varmt välkommen till Gustavsberg Rörsystem, Anna-Lena!

Semesterstängt

2020-06-17
 

Värmen har hittat hit, sommaren är här och snart även semestern för de flesta.
 

Vi vill därmed meddela att vi kommer ha semesterstängt under veckorna 29-31, samt minskad bemanning vecka 28 och 32. Tillgängligheten kommer därför vara något längre under dessa veckor. 


Vi ber er ha överseende med detta och vill härmed önska er en riktigt trevlig sommar med mycket sol och bad!

Gustavsberg Rörsystem - Sommarhälsning

Webinar - Höga hus

2020-05-26


Onsdagen den 3 juni kl. 10.00-10.30 håller vi ett webinar angående spillvattenledningar i höga hus.


Vi kommer gå igenom vad man ska tänka och presentera olika lösningar med MA-SYSTEM®. 

Webinaret riktar sig främst till dig som är VVS-konsult, installatör eller byggherre. Är du intresserad av att delta? Hör av dig till Staffan Ecklein via mejl eller telefon så ser han till att du får inbjudan skickad till dig.

Tlf. 035-17 22 38, 0706-59 33 78
staffan.ecklein@gustavsberg-ror.se

COVID -19

2020-04-07


Vi finns här för er och kan förse er med MA-SYSTEM® och VRS-SYSTEM snabbt och flexibelt!
 

Vi vet att det just nu är turbulent runt om i världen på grund av rådande situation med COVID-19. Inget vet hur det kommer bli, det hänger en ovisshet i luften och vi får ta en dag i taget. Vi följer precis som alla andra de restriktioner som beslutats om och hoppas på en snabb återhämtning för vår välfärd.

Vi på Gustavsberg Rörsystem vill dock betrygga er med att vi är i full drift, än så länge ser vi inga större förändringar på marknaden som påverkar vår dagliga verksamhet. Vi kan därmed förse er med kompletta tryckrörs- och avloppssystem av högsta kvalitet, snabbt och flexibelt, precis som vanligt.
 

Lösningar som gör skillnad.