Kvalitets- & miljöansvarig

Om rollen

Som kvalitets- och miljöansvarig hos oss kan du se fram emot en fartfylld och varierad vardag med många intressanta uppgifter. Du leder det operativa och strategiska kvalitets- och miljöarbetet samt arbetsmiljöarbetet. Arbete med ständiga förbättringar är en central del i din roll och du har mandatet att utveckla metoder och rutiner som säkrar våra processer och skapar lönsamhet för oss och för våra kunder. I din roll så är du bolagets representant i de flesta teknik- och kvalitetsrelaterade frågor.

I en tät dialog med kunder är du den tekniska länken mot våra leverantörer och certifieringsorgan. Du kommer att arbeta genom vårt verksamhetssystem med kontinuerligt förbättringsarbete. Vi har stort kundfokus, för att bibehålla och utveckla vår position som marknadsledande leverantör av gjutna rörsystem inom MA-system® och även vidareutveckla övriga produktområden så blir du en viktig del av vår förflyttning framåt. I tjänsten ingår arbete med miljövarudeklaration för byggprodukt (EPD) och livscykelanalys (LCA).

Gustavsberg Rörsystem har levererat produkter av högsta kvalitet inom VVS och VA sedan 1947. Våra produkter är synonyma med hög kvalitet, lång livslängd och vi har ett stort miljöfokus som sträcker sig över produkternas hela livscykel. I verksamhetssystemet ingår följande: ISO 9001, ISO14001, 3:e parts certifieringar

KVALITETS- & MILJÖANSVARIG
Dina arbetsuppgifter är att inspirera, vägleda och koordinera organisationen med fokus på kvalitet och miljö. Vårt mål är att eliminera reklamationer till kund och minimera interna kvalitetsavvikelser genom att arbeta förebyggande med utbildning och ständig förbättring. Vidare kommer du att planera och driva det strategiska och praktiska kvalitets- och miljöarbetet från daglig styrning till måluppföljning. Du ingår i kvalitetsgrupp, utvecklingsgrupp samt ledningsgrupp och är direkt underställd VD.
Vi håller idag en hög kvalitet i alla led, du blir lösningen till att vi blir ännu bättre!

VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG..
...är att du är högskoleingenjör eller har annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet från liknande arbete, är det inom bygg & anläggning eller VA/VVS-branschen väger det extra tungt. Du har erfarenhet av revisionsarbete inom ISO-certifiering ISO9001 och ISO14001. Det är meriterande om du har kunskaper inom affärssystem som Monitor och du har goda IT-kunskaper. Teknisk bakgrund är en fördel, är den inom VVS eller VA ses mycket meriterande.

VI SÖKER DIG SOM...
...har ett stort engagemang och intresse för kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor. Du har ett jordnära, prestigelöst sätt och vill utveckla människor, precis som vi. Att fungera som bollplank och coach för både chef och produktion skulle inspirera dig. För att trivas tror vi att du kan motivera medarbetare, skapa engagemang och delaktighet. Du är strukturerad och har förmågan att hela tiden se förbättringspotential och  gillar ordning och reda. Du är trygg i din roll och vad du kan.

Vi ser gärna att du är självgående, drivande, målmedveten, uthållig och handlingskraftig. Detta för att vilja driva igenom förändringar, ställa krav och följa upp, något som vi gärna ser att du är van att hantera.

Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du kommer att ha många kontakter, internt såväl som externt, och kommunicerar enkelt med alla i en organisation. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
Vi på Gustavsberg Rörsystem anser att vårt största kapital är medarbetarna. Det är genom medarbetarnas samarbetsförmåga som våra historiska värden har byggts och det är också så bolagets framtida värden kommer att byggas. Hos oss får du arbeta i ett marknadsledande stabilt företag med hållbara kvalitetsprodukter. Vi är medvetna om ansvaret för miljön vi lever i och hjälper till att förbättra den genom att ta medvetna val när det kommer till våra produkter och i vår vardag. 

Vår organisation präglas av hög kunskapsnivå, flexibilitet, familjär stämning och ett stort driv för förbättringar. Att vi håller hög kvalitet både på produkterna och i vårt arbete gör oss väldigt stolta över vår arbetsplats. För oss är en frisk arbetsplats med hög trivsel viktigt och vi erbjuder våra anställda aktiviteter och förmåner med fokus på hälsa. Vi prioriterar friskvård, personalaktiviteter och personlig utveckling för allas trevnad. Håller du med oss? Om så är fallet tycker vi du ska bli en del av vår familjära och sociala kultur. Vi ser fram emot att få träffa dig! 

START: Omgående
PLATS: Halmstad
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön

Fem minuter senare och du har redan börjat fila på din ansökan!? Vi hoppas det! Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval. www.finnvedensaljkraft.se  Vi ses!