Ekonomiassistent

Vi söker dig som har erfarenhet av brett ekonomiarbete, gärna i kombination med relevant utbildning.

I rollen som ekonomiassistent på Gustavsberg Rörsystem kommer du huvudsakligen att arbeta med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, moms- och skattedeklarationer. Rollen innefattar även lön för 25 medarbetare, fakturering, in- och utbetalningar samt övrig förekommande administration. 

I rollen arbetar du självständigt men har också ett tätt samarbete med ekonomichefen som du rapporterar till, samt samverkar med flera andra kollegor. Tjänsten är på 75-100%, måndag-fredag.

Vem är du?

För att lyckas och trivas i rollen är du flexibel, ansvarstagande och bör trivas med variation i arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter samt kunskap om löneadministration. Du är en samarbetsvillig doer som hugger i där det behövs. Givetvis är du en glad och positiv person som har förmågan att anpassa dig till nya miljöer, stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom trevliga kollegor och bra anställningsförmåner blir du en del av en organisation som präglas av hög kunskapsnivå, flexibilitet, familjär stämning och ett stort driv för förbättringar. Gustavsberg Rörsystem är ett marknadsledande, stabilt företag med hållbara kvalitetsprodukter inom VVS & VA. Huvudkontor, lager och produktion finns i Halmstad, vi är ca 20 anställda och omsätter 200 miljoner kronor. 

Rekryteringen genomförs i samarbete med Adecco, där Hanna Bonli är ansvarig rekryterare. Vänligen kontakta Hanna vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, hon nås på tel. 0736 84 77 73.