Händer hos oss

Vi hälsar Anna-Lena välkommen!

2020-08-10 


Vi kan nu med glädje meddela att ni från och med den 17 augusti kommer mötas av vårt nyförvärv Anna-Lena när ni ringer till vår växeltelefon.
 

Anna-Lena förstärker vår ekonomiavdelning genom att anta rollen som ekonomiassistent och kommer även att ansvara för vår växel. Anna-Lena bor i Halmstad tillsammans med sin man och två tonårsdöttrar. Vi ser med glädje fram emot att ha Anna-Lena på plats hos oss!
 

Vi hälsar Dig varmt välkommen till Gustavsberg Rörsystem, Anna-Lena!

Semesterstängt

2020-06-17
 

Värmen har hittat hit, sommaren är här och snart även semestern för de flesta.
 

Vi vill därmed meddela att vi kommer ha semesterstängt under veckorna 29-31, samt minskad bemanning vecka 28 och 32. Tillgängligheten kommer därför vara något längre under dessa veckor. 


Vi ber er ha överseende med detta och vill härmed önska er en riktigt trevlig sommar med mycket sol och bad!

Webinar - Höga hus

2020-05-26


Onsdagen den 3 juni kl. 10.00-10.30 håller vi ett webinar angående spillvattenledningar i höga hus.


Vi kommer gå igenom vad man ska tänka och presentera olika lösningar med MA-SYSTEM®. 

Webinaret riktar sig främst till dig som är VVS-konsult, installatör eller byggherre. Är du intresserad av att delta? Hör av dig till Staffan Ecklein via mejl eller telefon så ser han till att du får inbjudan skickad till dig.

Tlf. 035-17 22 38, 0706-59 33 78
staffan.ecklein@gustavsberg-ror.se

COVID-19

2020-04-07


Vi finns här för er och kan förse er med MA-SYSTEM® och VRS-SYSTEM snabbt och flexibelt!
 

Vi vet att det just nu är turbulent runt om i världen på grund av rådande situation med COVID-19. Inget vet hur det kommer bli, det hänger en ovisshet i luften och vi får ta en dag i taget. Vi följer precis som alla andra de restriktioner som beslutats om och hoppas på en snabb återhämtning för vår välfärd.

Vi på Gustavsberg Rörsystem vill dock betrygga er med att vi är i full drift, än så länge ser vi inga större förändringar på marknaden som påverkar vår dagliga verksamhet. Vi kan därmed förse er med kompletta tryckrörs- och avloppssystem av högsta kvalitet, snabbt och flexibelt, precis som vanligt.
 

Lösningar som gör skillnad.