Om oss

Kvalitet i allt vi gör

När du köper en produkt från oss kan du vara säker på att du köpt bästa kvalitet.
 

Vi har aldrig gjort avkall på kvalitén. Vi har varit med och skapat ett hållbart samhälle sedan år 1947. Idag skapar vi en hållbar framtid.

Bolagets produktutbud är till största del producerat i gjutjärn. Det är ett material som i huvudsak är tillverkat av återvunnet material, vilket innebär att produktens inverkan på naturresurserna är av minimal karaktär. Till skillnad från många andra material kan gjutjärn nästan återvinnas till 100% efter uttjänad installationstid. 

Lösningar som gör skillnad

Avlopps- och tryckrörssystem sedan år 1947.

GUSTAVSBERG RÖRSYSTEM har utvecklat och tillverkat avloppssystem och tryckrörssystem sedan år 1947. Produktprogrammet innefattar även ett sortiment med golvbrunnar, spygatter, lätta betäckningar och handpumpar.

GUSTAVSBERG RÖRSYSTEM har en kompetensorganisation med lång erfarenhet inom rörsystem som bistår dig som kund rådgivning kring mer komplicerade lösningar. Vidare finns produktprogrammet lagerfört, bland annat på vårt lager i Halmstad samt hos grossisten, vilket garanterar snabba och säkra leveranser.

Kombinationen av välutvecklade system och bolagets kompetensorganisation gör så att vi kan guida dig till lösningar som gör skillnad.
Gustavsberg Rörsystem

Huvudkontor, lager och produktion

I Halmstad har vi vår centrala verksamhet med huvudkontor, centrallager och produktion. Här belägger vi våra gjutjärnsprodukter och säkerställer att kvaliteten är den absolut högsta. Här har vi haft vår centrala verksamhet sedan 2004. Tidigare var verksamheten placerad i Gustavsberg, utanför Stockholm. 

FAQ

Har du fortfarande frågor? Här hittar du våra vanligaste frågor och svar.

Vi är tillgängliga alla vardagar mellan kl. 08.00-16.30 (lunchstängt mellan 12.00-13.00). Avvikelser kan förekomma vid helgdagar och högtider. 

Vi är leverantör och säljer enbart våra produkter via grossister. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta din närmaste grossist. 

Vi har vårt huvudkontor, centrallager och vår produktion i Halmstad. Sedan har vi ett försäljningskontor i Bromma.  Vi har utöver den svenska marknaden även försäljning av våra produkter i Norge och Danmark.